Samo jedno izvođenje: ArtTipično veče Nevid teatra u koprodukciji sa Žižom

Nevid teatar u koprodukciji sa Žižom sa ponosom predstavlja regionalnu saradnju pod nazivom ArtTipično veče koje će biti upriličeno samo jednom u subotu, 27. maja u caffe bar-u Žiža.

ArtTipično Veče će ugostiti 10 književnih stvaralaca (Borjana Mrđa, Tanja Stupar Trifunović, Vladana Perlić i Danijel Gatarić iz Banjaluke, Lana Bojanić, Lara Mitraković, Josip Razum, Martin Majacenović, Vigor Vukotić iz književne grupe 90+ iz Zagreba i gospodin Alen Brlek) iz šireg regiona, strastvene pjesnike i prozaike i glumca/umjetnika (Dejan Andrić) koji će mikrofon dijeliti sa autorima dok budemo strujali kroz djela.

„Pustićemo laganu muzičku podlogu, možda zvukove prirode, možda zapaliti svijeće, a možda ćemo na platno projektovati kadrove klasično prelijepih krajolika. Ljudi će se opustiti, gosti i autori, zbližiće se i družiti dok ću ja kroz sve to biti apsolutno siguran da je osjećanje ispunjenog života moguće uprkos mnogim, naizgled neizbježnim i jakim kontrastima koje nam svima ovo doba bona fides i bezrezervno pruža”. – poručio je organizator i idejni pokretač Ognjen Popović.

ArtTipično veče je subotu u ozbiljnom baru sa namjernom muzikom, počinjemo u 20 časova i 33 minuta jer kad drugo, pa ako ste osjetljivi na kojekakva uzdizanja uzmite u obzir da naletite i oplemenite tu svoju karakteristiku.

Biće ovo nastavak uspješne i plodonosne saradnje Nevid teatra sa Žižom i njenim idejnim tvorcem i pokretačem univerzuma britke stvarnosti, našim prijateljem Ognjenom Popovićem.

U ljubavi i veliko hvala.