Kota 1 na Građevini: Dobre Kote solidarno za akciju „Građani grade Građevinu”

Nakon dugometražnog planiranja, u subotu i nedjelju, 17. i 18. juna, Dobre Kote dolaze u naš grad gdje će zajedno sa ekipom iz „Naš prostor”, „Helsinški parlament građana Banja Luka”, „Nevid teatar” i „Zdravo Da Ste” izgraditi prvu kotu u Banjaluci na Građevini u Ulici Sime Šolaje u Centru.

Sa radnom akcijom počinjemo u subotu, 17. juna u 9 časova, a završavamo u nedjelju, 18. juna u 20 časova. Posla ima mnogo i zato vrijednih ruku nikada dosta. Svi su dobrodošli, mame, tate, dede, bake, djeca i kućni ljubimci! Planiramo vrijedno raditi na crtanju podnih murala i pozivamo vas da skupa učinimo još nekoliko koraka ka transformaciji ove lokacije u dječije igralište – prostor za mlade!

Naravno, za vas smo pripremili veliki broj sadržaja kroz koje ćemo se družiti, razmijeniti ideje i isplanirati nove radne akcije na ovoj ili nekoj novoj koti u Banjaluci. Čekamo vas sa kanticama boje, četkama, valjcima, radnim rukavicama, užinom i osvježenjem! Solidarno za akciju Građani grade građevinu”, vidimo se na Građevini u Ulici Sime Šolaje, u Banjaluci!

Hvala Fondacija Heinrich Böll – Sarajevo i YIHR BIH, kao i European Cultural Foundation i Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini što prepoznavaju i aktivno podržavaju ovakve priče! Za muziku i zabavu za najmlađe, posebnu zahvalnost dugujemo RADIOSPARX – U – stoji u saopštenju iz Dobrih Kota.