Gostovanje Nevid teatra u Brčkom i Zenici

Nevid teatar gostuje sa predstavom „Slučajevi” po Danilu Harmsu u utorak, 15. maja 2012. godine u Brčkom u okviru manifestacije „U susret proljeću” u Domu kulture u 20 časova.

Brčanska publika imaće priliku pogledati i filosofski stand – up „Pohvala ludosti” po tekstu Erazma Roterdamskog u caffe bar-u Jazzwa sa početkom u 22 časa i 33 minuta.

Na poziv Bosanskog narodnog pozorišta Zenica i direkcije XI Festivala bh. drame, a u okviru pratećeg programa pomenutog festivala, u četvrtak, 17. maja 2012. godine održaće se promocija dosadašnjeg rada Nevid teatra. Tom prilikom Nevid teatar izvešće dvije predstave i biće organizovan okrugli sto u Kabare klubu BNP-a Zenica u 20 časova i 30 minuta. Na Velikoj sceni BNP-a Zenica u 19 časova biće izveden kabare apsurda „Slučajevi” po Danilu Harmsu. Režiju predstave potpisuje Aleksandar Ilić, a u predstavi igraju Božana Bijelić, Dejan Andrić i Marko Dukić. Filosofski stand-up „Pohvala ludosti” Erazma Roterdamskog u dramatizaciji i režiji Gorana Damjanca, a u kojoj igra Dejan Andrić biće izveden u pomenutom prostoru u ??:?? časova.

Banjalučka publika predstavu „Slučajevi” po Danilu Harmsu može pogledati u srijedu 23. maja 2012. godine sa početkom u 21 čas i 12 minuta.