Spejs Koka, Nevid teatar

Premijera nove autorske predstave Nevid teatra „Spejs Koka”

Nova autorska predstava Nevid teatra „Spejs Koka” biće premijerno izvedena 29. decembra 2016. godine na velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske sa početkom u 19 časova i 9 minuta.

Riječ je o naučno – fantastičnoj basni za djecu, mlade i odrasle od 3 do 133 godine, autora teksta Marka Dukića, u režiji Belinde Božičković i Marka Dukića, koja na duhovit i neobičan način uči djecu da je vrlo važno biti hrabar, snalažljiv i strpljiv u postizanju ciljeva. Priča govori o princezi sa planete Kokoda, Spejs Koki, koja dolazi na Zemlju u potrazi za hranom kako bi spasila svoj kokošiji rod od izumiranja.

U predstavi igraju Snježana Mišić i Dragan Vučić, kostimograf je Nina Babić, scenografiju potpisuju Nina Babić, Đurđica Bjelošević i Marko Dukić, autor muzike je Albert Savić, izrada kostima Boja Ćutković, izrada rekvizite Đurđica Bjelošević, dizajn Marko Dukić. Tehnički partner je Narodno pozorište Republike Srpske, uz svestranu podršku Banjalučkog studentskog pozorišta i naših prijatelja iz Gradskog pozorišta Jazavac. Izvršni producent je Dejan Andrić.

Ulaznice

Ulaznice za našu predstavu dostupne na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske od ponedjeljka do petka od 8 časova do početka predstave, i subotom od 17 časova do početka predstave. Informacije (Narodno pozorište Republike Srpske) na broj telefona: 051 314 006 kao i pozivom na besplatan broj telefona: 080 05 07 08. Informacije (Nevid teatar) na broj telefona 065 741 363.