Promjena repertoara Nevid teatra za mjesec mart 2012

Predstava Nevid teatra, muzičko – pantomimska igra „Zvaće se Hamlet” koja je trebala biti izvedena u utorak, 27. marta 2012. godine u prostoru Doma omladine u Banjaluci, odgađa se zbog tehnički problema. Javnost će biti blagovremeno obavještena o novom terminu izvođenja predstave.

Umjesto najavljene predstave toga dana, u istom prostoru sa početkom u 20 časova i 32 minute, Nevid teatar će izvesti filosofski stand – up „Pohvala ludosti“, Erazma Roterdamskog.

Nakon Banjaluke, Zagreba, Beča, Minska i Subotice, publika u Sarajevu imaće priliku pogledati antimonokoreodramu „Arto Luda“ koja će biti izvedena u okviru novog projekta Internacionalnog teatarskog festivala MESS – UNDIPLOMATIC ART u galeriji Charlama u utorak, 13. marta 2012. godine sa početkom u 20 časova.

Kabare apsurda “Slučajevi po Danilu Harmsu” čije je premijerno izvođenje bilo 22. decembra prošle godine, po treći put biće izvedeno u amfiteatru Dom omladine Banja Luka u srijedu, 21.03.2012. godine sa početkom u 21 čas i 12 minuta.