Slučajevi po Danilu Harmsu na sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske

Predstava Nevid teatra „Slučajevi“ po Danilu Harmsu, u dramatizaciji i režiji Aleksandra Ilića, biće izvedena u subotu, 20. decembra u 2014. godine u 20 časova i 33 minute na sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Riječ je o kabareu apsurda koji prikazuje satiričan dramaturški sklop sastavljen od niza zasebnih Harmsovih nadrealnih i apsurdnih kratkih priča, u kojima se svijet i ljudski životi u njemu pojavljuju kao neobjašnjivi i nepredvidljivi. Tok postupaka, ponašanja i sudbina tragikomičnih likova odvija se kroz njihove dogodovštine u grotesknim događajima, koji se smjenjuju tako što se radnja preusmjerava novim, raznovrsnim, besmisleno uspostavljenim okolnostima.

Ulaznice

Ulaznice za našu predstavu dostupne na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske od ponedjeljka do petka od 8 časova do početka predstave, i subotom od 17 časova do početka predstave. Rezervacije karata možete izvršiti pozivom na broj telefona: 051 – 314 – 006 kao i pozivom na besplatan broj telefona za rezervacije: 080 05 07 08 kod Narodnog pozorišta Republike Srpske.